De warmste acties in De Warmste Week ten voordele van het Fonds Emilie Leus

Run for Emilie in 2020 ... warm je nu al op met de Warmathon !

Warmste acties

Zoals elk jaar, organiseert Studio Brussel ook dit jaar de Warmste Week ten voordele van verschillende goede doelen. Maar liefst 21 acties ten voordele van het Fonds Emilie Leus worden nu reeds georganiseerd.

Hopelijk mogen we ook dit jaar rekenen op jouw creatieve ideeën en originele actie! 

SCHRIJF HIER IN

Warmathon 

Wens je liever een fysieke inspanning te leveren, dan kan je deelnemen aan de Warmathon die georganiseerd wordt over heel Vlaanderen. Geen betere voorbereiding voor de Run for Emilie ;).

In tegenstelling tot vorige jaren, kan je nu zelf kiezen voor welk goed doel je gaat lopen.

Loop samen met ons mee en schrijf je nu in: 

SCHRIJF IN VOOR DE warmathon

De collega’s van vzw Parcours plannen op woensdag 18 december een stevige fietstocht van 135 kilometer, waarbij onder meer de verschillende jeugdrechtbanken uit de provincie Oost-Vlaanderen (Gent, Dendermonde, Oudenaarde) worden opgenomen in het glooiende parcours.

 

MEER INFO

De organisatoren van autoliefhebbersbijeenkomst "Cars for Life" willen hun stempel zetten op een veiliger verkeer door ook de autoliefhebber bewuster in het verkeer te laten staan. Deze bijeenkomst biedt de mogelijkheid om medeliefhebbers te leren kennen in een aangename kerstsfeer. Iedere wagen die aankomt op het event, doneert 10 euro aan het Fonds Emilie Leus.

meer info

De collega's van het gemeente- en OCMW-bestuur Oosterzele maken samen hartverwarmende soep om te verkopen aan familie, vrienden en kennissen. Ook de inwoners kunnen steunen door een tasje of een liter soep te kopen op de wekelijkse markt in Scheldewindeke op woensdag 11 en 18 december 2019.

Exact 10 jaar geleden werden Emilie, Laetitia, Lauren en Nicolas aangereden in Oosterzele door een dronken chauffeur. Vijf jaar geleden werd er op de plaats van het ongeluk een monument ingericht. Opnieuw vijf jaar later willen de gemeente en haar personeel het fonds nog eens duwtje in de rug geven om het onderwerp blijvend onder de aandacht te brengen.

MEER INFO

ARDU LOOPT     21/12/2019 - Gent

Al 2 jaar op rij organiseerde scouts Ardu met ouders, sympathisanten en VZW-leden een halve marathon. Na twee succesvolle edities, organiseren ze met veel plezier een derde! Er werd opnieuw een nagelnieuw parcours gekozen, te lopen in drie mogelijke afstanden. De eerste lopers starten op zaterdagnamiddag 21 december aan de Kraenepoel in Aalter. Van daar lopen ze naar Nevele, waar de volgende groep aansluit. Op 6 km van het einde pikken ze in Vinderhoute de laatste groep op richting het winterdorp aan het lokaal.

meer info

 

Een kerstmarkt met verschillende hapjes en drankjes, ook zullen er gehaakte werkjes beschikbaar zijn. In de weken voor de kerstmarkt zullen er nog enkele andere kleine dingen verschijnen. Zo zullen er snoepzakjes en warmste dranken verkocht worden. Ook zullen er een Rospot zijn en de warmste klimroutes (boven aan de klimmuur potten waar je een centje kan insteken).

MEER INFO

In samenwerking met Tennis Vlaanderen organiseren we de Kidstoer for life, waaronder deze nevenactiviteit, de Kidstoer kwis for life en Moemoe for life, waarbij "ons moemoe" heerlijke tapas klaarmaakt.

 

meer info

De medewerkers van Volvo Car Gent verkochten zakjes snoep in 3 ploegen met veel hulp van de stagiaires/studenten bedrijfspsychologie.

MEER INFO

Huiskamerconcert van 'Everything but a band', waar croques verkocht werden voor het Fonds Emilie Leus.

We hebben opnieuw een ledenrecord, voor het tweede jaar op rij: 154.022 leden. Dit is te danken onze leden en de tennis- en padelclubs. Omdat we zo willen blijven verder evolueren in 2020, hebben we een grote bevraging gedaan bij leden en clubs. We schonken een bijdrage per ingevulde bevraging aan verschillende goede doelen!

MEER INFO

Op de site van Supra Bazar Gullegem gaat een eigen versie van de Warmathon door. Samen loopt het personeel kilometers voor het goede doel. Per gelopen of gewandelde kilometer wordt een bedrag geschonken.

 

Meer info

Siel, Femke en Iza organiseren een ontbijt op 12 december (8.00-10.00 uur) in de keuken van hun werkplek (Teamleader). Zij vragen een minimumbijdrage van 15 euro. Vrienden, familie en andere geïnteresseerden zijn allemaal welkom. Ook als je er niet bij kan zijn, kan je steeds een bijdrage schenken ten voordele van het fonds.

MEER INFO

Op woensdag 11 december 2019 organiseert Advox advocaten de Advox winterbar ten voordele van het Fonds Emilie Leus. Vanaf 18.00 uur is iedereen die graag een praatje wil maken met familie, vrienden en kennissen, welkom. In het kader van verkeersveiligheid bieden we alcoholvrije dranken en lekkere versnaperingen aan in een winterse setting.

MEER INFO

Cars & Talks is een autobijeenkomst (meeting) waar de passie voor auto's en een gezellige babbel centraal staan. Op zondag 20 oktober vond ‘Cars & Talks’, plaats in Merelbeke. Een deel van de winst van het evenement wordt geschonken aan het Fonds Emilie Leus.

MEER INFO

 

Dit jaar werkt Student Kick-Off, het grootste eendagsfestival van Vlaanderen voor 30.000 Gentse studenten aan de start van het academiejaar, met het systeem van herbruikbare bekers. Bij het verlaten van het festivalterrein kunnen de studenten ervoor kiezen de waarde van hun beker te schenken aan het goede doel.

meer info

Op zaterdag 7 september verkocht KSA Eine soep. Er werden 237 potten soep verkocht. De leden van KSA Eine gaan ook vaak met de fiets op stap. Daarom vinden ze het belangrijk om erbij stil te staan dat mensen niet mogen rijden en drinken aangezien ze ook andere mensen in gevaar kunnen brengen.

MEER INFO

Bergsportvereniging Klein-Brabant (BVKB) zamelde geld in door een lekkere, hartverwarmende brunch te organiseren op 28 september.

MEER INFO

Chiro Sleidinge organiseerde tijdens haar startweekend verschillende activiteiten: een Chirocafé, receptie, frietfeest, afterparty, enzovoort.

MEER INFO

Op 8 september 2019 organiseerden wij een loop- /wandeltocht op de Gentbrugse Meersen in Gent. Bezoekers konden kiezen tussen rondjes lopen op een parcours van 2 km of een wandeltocht van 6 km. De lopers en wandelaars kregen 3 tombola-nummertjes bij aankomst. (Kinder)animatie, drank- en eetgelegenheden werden ook voorzien. Kortom, een familie-event ter nagedachtenis van onze Tombo.

MEER INFO

Als quizzende vriendengroep willen wij ook dit jaar graag ons steentje bijdragen voor het Fonds Emilie Leus, door voor de derde keer een algemene kennis quiz te organiseren. De quiz is bedoeld voor iedereen, van beginnende quizzers tot ervaren ploegen. We proberen ervoor te zorgen dat iedereen een leuke, gezellige avond heeft en dat niemand met lege handen naar huis gaat.

MEER INFO

Ik werk als slachtofferbejegenaar en lid interventieteam binnen de politiezone Assenede-Evergem. Daardoor kom ik vaak in aanraking met (verkeers)slachtoffers. De organisaties die zich op een positieve manier inzetten ter voorkoming van verkeersongevallen, hebben hetzelfde doel als wij, de politiediensten. Daarom organiseerde ik op 29 september een wandeltocht voor jong en oud, met verschillende activiteiten en routes.

MEER INFO

Soep en desserts, een Rospot, bingo for life, verkoop van kerstspulletjes en juweeltjes van eigen makelij. 

MEER INFO