De warmste acties in de warmste week ten voordele van het Fonds Emilie Leus

Bereid je voor op de 10.000 for Emilie ... warm je op met de Warmathon !

Warmste acties

Zoals elk jaar, organiseert Studio Brussel ook dit jaar de Warmste Week ten voordele van verschillende goede doelen. Maar liefst 10 acties ten voordele van het Fonds Emilie Leus worden nu reeds georganiseerd.

Hopelijk mogen we ook dit jaar rekenen op jouw creatieve ideeën en originele actie! 

SCHRIJF HIER IN

Warmathon 

Wens je liever een fysieke inspanning te leveren, dan kan je deelnemen aan de Warmathon die georganiseerd wordt over heel Vlaanderen. Geen betere voorbereiding voor de 10.000 for Emilie ;).

In tegenstelling tot vorige jaren, kan je nu zelf kiezen voor welk goed doel je gaat lopen.

Loop samen met ons mee en schrijf je nu in: 

SCHRIJF IN VOOR DE warmathon

Spaarpot in praktijk kinesitherapie.

MEER INFO

We gaan cupcakes bakken en die gaan we daan verkopen in ons dorp.

meer info

We lopen 21 - 14 - 7km (voor elk wat wils). We starten onder de windmolen van Vinderhoute en lopen vervolgens naar het zuiden van Drongen. Op 7km van het einde passeren we aan de Blaarmeersen alwaar op dat moment de Warmathon van Studio Brusssel aan de gang is. We pikken er de laatste lopers op en brengen ze naar ons winterdorp aan het scoutslokaal te Mariakerke.

MEER INFO

Genereuzequiz geeft jou de kans om je van jouw gulste kant te laten zien, maar ook om jouw nuttige en minder nuttige kennis tentoon te spreiden. We blijven ver weg van de klassieke, immer terugkerende quizvragen en komen met verfrissende rondes.

meer info

Met de Padelclub: "Padel4U2" (www.padel4u2.be) in Gentbrugge, organiseren we een sportieve avond- en nachtevenement rond Padel.

MEER INFO

 

CARS FOR LIFE     16/12/2018 - Kortrijk

Een gezellige bijeenkomst van autoliefhebbers om elkaars wagen te kunnen bezichtigen in een bijna-kerstsfeer met een drankje en een frietje erbij. Inkomprijs per wagen bedraagt 10€ en gaat rechtstreeks naar het Emilie Leus Fonds, net zoals de winst uit alle randactiviteiten.

meer info

 

Elke vrijdag organiseren we een evenement in Jeugdhuis De Messink. Normaal werken we met gratis toegang maar op 21 december zullen we 2 euro p.p. vragen. Het bedrag dat we hierdoor verzamelen gaat samen met de opbrengst van die avond naar Fonds Emilie Leus!

MEER INFO

 

Op 7 oktober 2018 wordt een loop- /wandeltocht, georganiseerd op de Gentbrugse Meersen te Gent (Driebeekstraat 22, 9050 Gent). Het afgesloten loopparcours (2km) en de wandeltocht (traject 6km) werden reeds uitgestippeld.

meer info

Wij verkopen met de scouts van Evergem heerlijke zelfgemaakte pompoensoep tegen een spotprijsje. 1l=€5.

MEER INFO

Naar jaarlijkse traditie staan wij met onze vele Baloise Insurance vrijwilligers volop in de startblokken voor de warme week.

Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer diverse acties in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt (trappenlopen, schlager bal, HR koffiebar, Urban Santa Run, Quiz for Life, Kerstlunch, Slotshow, ...). In totaal ongeveer een 35-tal goed doel acties.

meer info